понеділок, 23 січня 2017 р.

Відгуки...таке пишуть, що до сліз)

"Наші суботні зустрічі стали для мене тумблером на транзисторі, який налаштовує тебе на правильну хвилю. Чисту, здорову, без зайвого шуму в голові, без метушні в діях. Мені подобається, що тут збираються лише доброзичливі й відкриті панянки. Усі разом зливаємось в єдиний звук, співаючи мантри. Наповнюємось глибоким спокоєм, енергією та натхненням для втілення сокровенних бажань.
І крії я люблю. Тебе ніжно напрявляють, підтримують. Дуже легко центруватись у собі, бо очі заплющені, думки відпущені. Як тільки полинеш з тіла у мрії чи турботи, - "Будьмо тут і зараз", - лагідно повертає тебе Чарівниця. Це не йога, на якій пітніють і виснажуються, втрачають калорії й сили. Та вона інакше красивіє тебе. Ти повертаєшся в Тіло, чуєш його, відчуваєш. Після цієї йоги не хочеться їсти важкого, хочеться більше чистої води й свіжого повітря. Не хочеться сваритись чи турбуватись. Ти, ніби світлячок у темряві, запалюєшся. Сяєш і несеш цю Радість далі. Ділишся, тішишся. А через тиждень знову підзаряджаєшся". Ольга Лілик
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ты тот человек, при встрече с которым, начинаешь верить в то, что не зря все таки люди пришли на эту планету) 
На занятиях кундалини я просто улетала, а после не могла понять откуда же столько энергии, чистой, тёплой, спокойной... А это все ты, проводник, которая может держать энергию всю практику. 
Массаж твоими руками, это что то невероятно приятное, после него я чувствую что все мои невзгоды куда то ушли, а ты наполнила меня положительной энергией, а тело благодарно мне еще долгое время за такой подарок ему. Ты человек с которого можно и нужно брать пример. Обожаю! " Надежда Зенченко
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Катя -- неймовірно енергійна людина, яка могла б запропонувати світові разів у 10 більше, ніж пропонує. А в чому секрет? Таке враження, наче свідомо обираються лише СуперМегаВинятковоНайкращі проекти -- авторка не береться за справу, якщо не відчуває, що вийде так потужно, аж вона сама здивується. Це сильно розбігається із прийнятими в сучасному суспільстві алгоритмами ефективності, але якимось незбагненним чином усе працює. Я дуже радий, що у деяких із цих проектів пощастило взяти участь і мені".
Дмитро Кушнір
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Моё знакомство с Катей состоялось на Йога семинаре, и благодарность моя Вселенной за этот подарок - безгранична Катя - светлый, позитивный, активный человек, очень
трудолюбивый, заботливый и внимательный тренер! Чувствуется глубокий и тонкий подход к практике. Крепкая Вера и искреннее желание помочь студентам в познании этой науки - Йоги, делают её занятия удивительно интересными и приводят к результатам!"
Елена Ажнакина
-------------------------------------------------
"Посещала Катины занятия по йоге несколько месяцев. Для меня вот такая спокойная йога не по темпераменту - мне проще заниматься чем-то активным, более физической йогой. Но, как оказалось, даже в таких умиротворяющих занятиях есть большая проработка мышц, а также они развивают выносливость. И, самое главное, способствуют глубокому расслаблению даже такому беспокойному уму, как мой. Это всё заслуга не йоги, а Учителя. Катя отлично ведёт группу - плавно, последовательно - так, что и не замечаешь, как уже успешно делаешь сложные упражнения или отключаешься от посторонних мыслей в какой-то медитативной практике. Несколько необычных упражнений с занятий взяла себе на заметку и добавила в свою ежедневную зарядку. Мне кажется, Кате сквозь упражнения хорошо получается передать ученикам ощущение "всё будет хорошо, просто дыши". Спасибо."
Анна Миклашевич
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Катеринка - людина провідник, провідник до себе. Наче ліхтарик вправами, диханням і взаємодією показує саме те і саме в той момент. Людина, яка відкрила для мене світ практики. Інший світ. Світ взаємодії з собою: м'яко, чуттєво, саме так...з контактом, взаємодією. Це не заннятя - підніміть руку так чи так. Це рух, рух в просторі, час побути собою на практиці."
Ірина Матусевич
---------------------------------------------------------------------
"Йога з Катєю це глибоко і легко, потужно і комфортно, це спосіб спілкування з реальністю і з самим собою!)"
Віталій Циб
---------------------------------------------------------------------
"Йога с тобой даёт тот самый лав и пис
Знаешь, розвыднюеться трохи и, действительно, ощущение спокойствия и наполненности. Под другим углом получается посмотреть на происходящее, вот"
Мила Рощина

Немає коментарів:

Дописати коментар